Vloerverwarming voor bedrijfsmatige panden en nieuwbouw-projecten

Wij zijn uw partner in vloerverwarming

Bij HILO tref je ervaren vloerverwarmingsexperts, die je graag eerlijk advies geven en je helpen de juiste keuze te maken voor jouw project en je te ondersteunen voor, tijdens en na de installatie van een vloerverwarming in bedrijfsmatige panden en nieuwbouwprojecten.

Bij HILO werken we met uitsluitend de kwalitatief hoogwaardige materialen en systemen Robot Climate. We geven bovendien 10 jaar garantie op elk vloerverwarmingssysteem. We maken gebruik van professionele machines en gereedschappen, waarmee we snel en netjes kunnen werken. Als we een vloer infrezen, gebeurt dat stofvrij.

VLOERVERWARMING
VOOR O.A.

Duurzaam uw bedrijfspand
verwarmen met vloerverwarming

Voor de verduurzaming van bedrijfspanden wordt de laatste jaren steeds meer gekozen voor vloerverwarming, al dan niet in combinatie met een aardwarmte-installatie. Met vloerverwarming voorkomt u dat warmte niet naar het dak van het pand verdwijnt, maar op de werkvloer blijft. Hiermee zorgt u voor een een aangename temperatuur voor uw medewerkers om in te werken.

HILO heeft de ervaring om hallen, bedrijfspanden en kantoren te voorzien van vloerverwarming. Met onze expertise kunnen wij ook uw bedrijfspand duurzaam, voordelig en comfortabel verwarmen.

Wij vinden het belangrijk dat ons werk tot in de details goed verzorgd is, dat de vloerverwarming superstrak gelegd wordt en dat onze klanten daar zo min mogelijk overlast van ondervinden.

Vloerverwarming voor nieuwbouwwoningen

Het toepassen van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen is tegenwoordig vaker de regel dan uitzondering. Dat is ook logisch want naast het feit dat vloerverwarming als lage temperatuur verwarming duurzaam genoemd kan worden is het ook financieel een aantrekkelijke oplossing. Bovendien is een vloerverwarming toekomstbestendig wanneer binnen afzienbare tijd fossiele brandstoffen verleden tijd zijn.

HILO verzorgt de professionele aanleg van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen in opdracht van diverse installatiebedrijven.

De vertrouwde Nederlandse techniek van Robot

Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmings-installatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken. Robot produceert de verdelers in Nederland en daar zijn wij trots op. Dit levert veel voordelen op zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Ook is productie in Nederland nog eens beter voor het milieu.

Frezen door tegels is een van onze specialiteiten. Let op de tegels dienen vast te zitten (geen holle plekken). Het frezen gebeurt d.m.v. waterkoeling. Het afvalwater wordt direct weer afgevoerd buiten de woning in de daarvoor bestemde afvalzakken.