Vloerverwarming Hengelo

Vloerverwarming Enschede

Vloerverwarming in Hengelo

Ontdek HILO, jouw betrouwbare specialist in vloerverwarming in Hengelo! Hoewel gevestigd in Almelo, streven we ernaar om Hengelo en omstreken te voorzien van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen. Bij HILO hebben we een passie voor ons vak en streven we naar vakkundige installaties, of het nu in jouw huis of bedrijfspand is. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs!

Een breed scala aan vloerverwarmingsopties in Hengelo

Wist je dat we een uitgebreid scala aan vloerverwarmingsopties bieden? Ongeacht het type vloer, of het nu gaat om een pvc-vloer, gietvloer, tegelvloer, betonvloer, houten vloer of laminaat, HILO heeft de juiste vloerverwarming voor jouw specifieke type vloer. Met geavanceerde technieken, waaronder de befaamde Robot Climate technologie, garanderen we niet alleen een professionele installatie, maar bieden we ook een geruststellende garantie van 10 jaar op elk vloerverwarmingssysteem.

HILO's vertrouwde aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op de vertrouwde Nederlandse technologie van Robot, een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1988 hoogwaardige verdelers produceert voor vloerverwarmingsinstallaties. Trots op onze samenwerking met Robot en hun lokale productie in Nederland, bieden we constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Daarnaast draagt dit niet alleen bij aan de kwaliteit, maar ook aan het milieu.

Meerdere installatiemogelijkheden voor vloerverwarming in Hengelo

Bij HILO bieden we diverse installatiemethoden voor vloerverwarming aan. Of je nu kiest voor het frezen in de cementdekvloer, het gebruik van krimpnetten, noppenplaten of tackerplaten, we leggen graag alle opties aan je uit. Onze stofvrije freestechniek garandeert bovendien een schone en efficiënte installatie, zonder rommel achteraf.

HILO's 4 zekerheden

Onze 4 zekerheden zijn jouw garantie: binnen 2 dagen ontvang je een gedetailleerde offerte, we komen onze afspraken na, onze stofvrije freestechniek verzekert een nette installatie en we werken uitsluitend met topmerken voor duurzame resultaten. Of je nu in het hart van Hengelo of in de nabijgelegen gebieden woont, HILO staat klaar om jouw vloerverwarmingswensen te vervullen met expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Op welke manieren kun je vloerverwarming installeren?

Vloerverwarming kan op vier manieren aangelegd worden. Door de vloerverwarming in te frezen in de cementdekvloer of door het aanleggen van krimpnetten waarop de vloerverwarming aangelegd wordt. We leggen deze methodes graag aan je uit.

Vloerverwarming door frezen

Vloerverwarming met krimpnetten

Vloerverwarming door noppenplaten

Vloerverwarming op tackerplaten

Interesse in een vloerverwarming in je woning of bedrijfspand?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

CONTACTFORMULIER

De 4 zekerheden van HILO

Wat klanten over ons zeggen

Frezen door tegels is een van onze specialiteiten. Let op de tegels dienen vast te zitten (geen holle plekken). Het frezen gebeurt d.m.v. waterkoeling. Het afvalwater wordt direct weer afgevoerd buiten de woning in de daarvoor bestemde afvalzakken.