Vloerverwarming Enschede

Vloerverwarming Enschede

Vloerverwarming in Enschede

Welkom bij HILO, jouw toegewijde specialist in vloerverwarming in Enschede! Hoewel gevestigd in Almelo, bedienen we met trots ook Enschede en omgeving met hoogwaardige vloerverwarmingssystemen. Bij HILO zijn we gepassioneerd over ons vak en streven we naar vakkundige installaties, of het nu in jouw huis of kantoor is. En dat alles tegen een scherpe prijs!

Een scala aan vloerverwarmingsopties in Enschede

Wist je dat we een breed scala aan vloerverwarmingsopties bieden? Of je nu een pvc-vloer, gietvloer, tegelvloer, betonvloer, houten vloer of laminaat hebt, HILO heeft de juiste vloerverwarming voor jouw specifieke type vloer. Met onze geavanceerde technieken, waaronder de befaamde Robot Climate technologie, garanderen we niet alleen een professionele installatie, maar bieden we ook een garantie van maar liefst 10 jaar op elk vloerverwarmingssysteem.

HILO's vertrouwde aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op de vertrouwde Nederlandse technologie van Robot, een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1988 hoogwaardige verdelers produceert voor vloerverwarmingsinstallaties. Trots op onze betrokkenheid bij Robot en hun lokale productie in Nederland, bieden we hiermee constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Bovendien is dit niet alleen goed voor de kwaliteit, maar ook voor het milieu.

Meerdere installatiemogelijkheden voor vloerverwarming in Enschede

Bij HILO bieden we verschillende installatiemethoden voor vloerverwarming aan. Of je nu kiest voor het frezen in de cementdekvloer, het gebruik van krimpnetten, noppenplaten of tackerplaten, we leggen graag elke methode aan je uit. Onze stofvrije freestechniek zorgt bovendien voor een nette en efficiënte installatie, zonder gedoe achteraf.

HILO's 4 zekerheden

Bij ons gelden de 4 zekerheden: binnen 2 dagen ontvang je een offerte, wij houden ons aan gemaakte afspraken, onze stofvrije freestechniek garandeert een schone installatie en we gebruiken enkel topmerken voor duurzame resultaten. Kortom, of je nu in het hart van Enschede of in de omliggende gebieden woont, HILO staat klaar om jouw vloerverwarmingsbehoeften te vervullen met professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Op welke manieren kun je vloerverwarming installeren?

Vloerverwarming kan op vier manieren aangelegd worden. Door de vloerverwarming in te frezen in de cementdekvloer of door het aanleggen van krimpnetten waarop de vloerverwarming aangelegd wordt. We leggen deze methodes graag aan je uit.

Vloerverwarming door frezen

Vloerverwarming met krimpnetten

Vloerverwarming door noppenplaten

Vloerverwarming op tackerplaten

Interesse in een vloerverwarming in je woning of bedrijfspand?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

CONTACTFORMULIER

De 4 zekerheden van HILO

Wat klanten over ons zeggen

Frezen door tegels is een van onze specialiteiten. Let op de tegels dienen vast te zitten (geen holle plekken). Het frezen gebeurt d.m.v. waterkoeling. Het afvalwater wordt direct weer afgevoerd buiten de woning in de daarvoor bestemde afvalzakken.