ROBOT CLIMATE VLOERVERWARMING

De vertrouwde Nederlandse techniek van Robot

Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmings-installatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken. Robot produceert de verdelers in Nederland en daar zijn wij trots op. Dit levert veel voordelen op zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Ook is productie in Nederland nog eens beter voor het milieu.

Vloerverwarmingsbuis van
Nederlandse bodem

Sinds kort is Robot Vloerverwarming gestart met het produceren van eigen vloerververwarmingsbuis. Deze buis is, net als onze verdelers, geproduceerd met behulp van de nieuwste technieken in Nederland. Door onze eigen buis in Nederland te produceren, kunnen we onder andere een constante hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast levert het ook andere voordelen op, zoals leverbetrouwbaarheid en een aanzienlijk lagere CO2 uitstoot.

De vloerverwarmingsbuis (type 2) is ontworpen voor vloerverwarmingssystemen voor een levensduur van 50 jaar met een temperatuursprofiel volgens klasse 4 en 5 uit de NEN-ISO 10508 bij een werkdruk van maximaal 6 bar. Uiteraard is de buis voorzien van het KOMO keurmerk van Kiwa.

Frezen door tegels is een van onze specialiteiten. Let op de tegels dienen vast te zitten (geen holle plekken). Het frezen gebeurt d.m.v. waterkoeling. Het afvalwater wordt direct weer afgevoerd buiten de woning in de daarvoor bestemde afvalzakken.